Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 05-04-2023 19:02:16
Geldzaken & Recht

Vestin finance wil a2 codering niet verwijderen

De wet is de wet waar niemand iets aan kan veranderen. dat betekend dus 5 jaar lang na het afbetalen een melding. 
dat u wilt verbouwen is begrijpelijk, maar ook daar kleven risico's aan. u weet nu zelf hoe snel het kan gaan van alles kunnen doen naar niets meer hebben. dus ook een geldverstrekker wil zekerheden hebben. schijnbaar is de huidige hypotheek nog te hoog om een stuk aflossing weer op te kunnen nemen. 

als u beiden een goed inkomen hebt is sparen een must. op dit moment is het zeer lastig om een aannemer te vinden die een uitbouw kan plaatsen. en ook op dakkapellen bij de bedrijven waar ik aan lever zit rustig 26 weken levertijd. er komen mindere tijden aan in de bouw wat voor de toekomst perspectieven biedt. als u nu een jaar zou moeten wachten op een uitbouw kunt u van beide goede inkomens een hoop sparen. eigen geld is nog altijd goedkoper dan geleend geld. over een jaar kunnen de wachttijden ook weer minder zijn (naar verwachting) en kunt u met genoeg eigen vermogen wellicht op 1 inkomen een stuk hypotheek opnemen. 

er zijn meer mogelijkheden, maar die zal u zelf moeten onderzoeken. geld weggooien aan bedrijfjes die denken de wet te omzeilen gaat niet werken. die bedrijfjes werken voor hun eigen inkomen en niet voor u.