Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bigmark
bigmark - 12-04-2023 11:48:20
Huishouden & Energie

Electriciteitsmeter

Jouw oude meter was vermoedelijk een ferraris meter met draaischijf, daar willen ze vanaf want daar kun je niet zien hoeveel electra je terug levert aan het net, dus dan kunnen ze ook geen twee tarieven rekenen in het nadeel van de consument.

je kan nu enkel nog maar kiezen tussen een domme electronische meter en een slimme meter (waarvan ze beweren dat het slimme gedeelte uitgezet wordt op verzoek).

beide meters zijn waardeloos omdat deze ook blindstromen meten en stromen meten die er helemaal niet zijn bij gebruik van geschakelde voedingen, en die geschakelde voedingen zitten tegenwoordig overal in van telefoon oplader tot tv tot computer.

een ijking aanvragen heeft totaal geen nut omdat de netwerkbeheerder meet in de test met een zuiver ohmse belasting en dan werkt de meter wel naar behoren.