Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Roos77
Roos77 - 14-04-2023 20:09:42
Auto & Vervoer

Waarde ebike wordt ondergewaardeerd

Als fietsenmaker zou ik er ook niet meer voor geven. om een fiets door te verkopen maak je ook kosten om hem weer helemaal knap verkoop klaar te maken. ik heb de fiets even opgezocht maar met no name elektronica wat alleen 'gerepareerd' kan worden bij stella zelf zitten weinig mensen op zo een fiets te wachten. 

fietsen verliezen nou eenmaal veel sneller hun waarde dan auto's en al helemaal als het niet als heel hoogwaardig bekend staat. fietsen met een bosch of shimano motor zorgen nog een klein beetje voor wat waarde. 

als de fiets nog goed is zoals u doet lijken zou ik er lekker verder op fietsen tot die de geest geeft. of hem privé verkopen op marktplaats dan van je er nog iets meer voor. en dan gewoon lekker een kwalteitsmerk fiets kopen :) die zijn er namelijk ook nog steeds voor €2400