Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
joskaa - 19-04-2023 11:38:02
Huishouden & Energie

Welk type matras heeft de minste kuilvorming?

Kwestie van persoonlijke smaak/voorkeur. heb jarenlang een waterbed gehad van duur merk en dat zou ik zeker nooit meer kopen. na 8 jr weggegooid en we waren blij dat we weer een 'normaal' matras hadden.
in een waterbed moet bovendien elk jaar een heel flesje onderhoudsmiddel en die krijg je echt niet voor niks. bovendien gaat het rubber op den duur lubberen waardoor er allemaal plooien in het rubber ontstaan; dat ligt echt niet lekker. zelfs als je het waterbed bijvult om de plooien er uit te krijgen komen er opnieuw plooien in. (we zijn allebei slank dus dan kan het probleem niet geweest zijn). nooit kopen, zonde van je geld.
wij hebben nu een boxspring waarvan het onderste gedeelte binnenvering en het matrasgedeelte pocketvering heeft. het bovenmatras in 2 verschillende hardheden besteld, want mijn partner wil graag een wat harder matras; ideaal.