Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ta
tarantulatje - 30-04-2023 22:05:31
Elektronica & TV

Wat kan ik nu nog doen

Uw opnames van tv op een decoder zijn niet te vergelijken met de serie reclame vrij kijken per dvd of bluray.  het eigendom van de decoder  blijft van de provider. wanneer u later ging overstappen loopt u tegen datzelfde probleem aan. dst opnames gewist zijn is vervelend maar blijft nog altijd uw verantwoordelijkheid. wanneer u het echt wil bewaren voor later kunt u altijd de series en of films op dvd/bluray kopen.

verder zou ik uw aanraden met kpn in comtact gaan wat er nh precies gewijzigd is. dat haal ik niet uit uw verhaal. elke decoder heeft zijn serienummer. heeft u bij het opzeggen van uw extra decoder wel dit aangegeven? ik verwacbt dst als eenmaal de opnames verwijderd zijn diit helaas jammer is.