Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
harrybre - 03-05-2023 13:01:43
Geldzaken & Recht

Mag een bank dit vragen van de klant

Altijd die zieligdoenerij van ouderen over nieuwe technologie... totdat ze de voordelen ervan hebben leren kennen, als.. met whatsapp gratis en onbeperkt met de kleinkinderen video te kunnen bellen, plaatjes en films kunnen versturen en ontvangen ipv ouderwets enkel audio. en 2e hands... voor € 25 heb je al een nog goed te gebruiken smartphone, voor € 50 een tablet ( met nog veel meer mogelijkheden en een veel groter scherm). 
in een plaatselijk verzorgingstehuis kwam een "jongeman" van 84 ! jaar zijn jongere "broeders en zusters" les geven in het gebruik van die dingen.
nu is er nog maar één vraag: wanneer komt eindelijk die snelle glasvezel verbinding ?
mijn dementerende vrouw kent en kan al die trucs niet meer, maar als de verzorgsters een video-verbinding maken met de kleinkinderen op haar wat oudere tablet...

u blijft toch ook niet vragen naar die kroontjespen met inktpotje ( en de bijbehorende vlekken) of de tv met drukknoppen ipv afstandsbediening...