Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

abnamro
abnamro - 17-05-2023 19:46:01
Geldzaken & Recht

Kan je bij contact loos betalen 2 verschillende van 2 verschillende banken gebr?

beste super cc,


 


andere leden op dit forum hebben het ook al aangegeven; het is inderdaad mogelijk om met zowel met ing als abn amro bankpas gebruik te maken van het contactloos betalen. 


 


de banken bieden hun eigen diensten aan. dit houdt ook in dat wanneer iets bij de ene bank wel lukt en bij de andere niet, dit niet komt doordat u bij één van de twee banken er al gebruik van maakt. 


 


er kunnen in uw situatie verschillende redenen zijn dat het contactloos betalen op uw pas van ing niet werkt. bijvoorbeeld omdat u nog een betaalpas heeft zonder deze functionaliteit. ook kan het zijn dat de nfc chip van de pas beschadigd is, waardoor het signaal om contactloos te betalen niet goed doorkomt. 


 


wanneer u contact opneemt met ing, kunnen zij u helpen om een pas aan te vragen welke geschikt is voor contactloos betalen.


 


met vriendelijke groet,


 


elvira


abn amro webcare