Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

1paul
1paul - 18-05-2023 07:45:10
Geldzaken & Recht

Mogelijk vocht schade bij buren

Wie eist bewijst, uw buren eisen iets dus zij mogen bewijzen wat er is en hoe dit komt, als zij eisen dat u hun schade vergoed moeten zij dus met bewijzen komen dat dit ook daadwerkelijk door uw lekkende dakgoot ontstaan is.

meld ze dat u mee wilt werken maar dat u op geen enkele wijze eventuele kosten voor dit onderzoek zult dragen.

mocht het zo zijn dat uit dit onderzoek blijkt dat uw dakgoot de oorzaak is dan nog heeft u de mogelijkheid dit te weerleggen door een eigen bouwkundige in te schakelen en deze de zaak te laten onderzoeken, uiteraard is dit voor uw eigen kost.

mocht het zover komen dat er een rechtszaak gaat komen vanuit de buren overweeg dan wat voor u de kosteneffektieve weg is, melden bij de verzekering die u ongetwijfeld heeft of de weg naar de rechter met een advocaat!!

u kunt er ook voor kiezen om uw verzekering gelijk in te schakelen naar aanleiding van de bevindingen van het onderzoeksrapport van de buren en dan mag die het uitzoeken..