Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ja
JannyBoe - 25-05-2023 13:03:08
Vrije tijd & Tuin

Kan huisjes-bouwer gehouden wordem aan overeenkomst?

Hallo, als u een rechtsbijstandsverzekering hebt schakel die dan ik. of u kunt ook uw licht opsteken bij het juridisch loket of gebruik maken van een gratis inloopspreekuur van een advocaat.

met een verdere discussie op deze internetsite schiet u niet veel op denk ik. van afstand op basis van onvoldoende info oordelen is giswerk.

als u er met de aannemer niet uitkomt dan kunt u handelen zoals bij https://www.consuwijzer.nl/garantie-reparatie-geld-terug/iets-laten-maken-of-doen-maar-niet-tevreden/wat-kan-ik-doen" target="_blank">consuwijzer aangegeven.
met name het onderdeel 'vraag advies aan een deskundige' is nuttig. bij voorkeur van een onafhanhelijk deskundige waar de aannmer en u allebei mee akkoord gaan. en anders zelf een deskundige in de arm nemen uiteraard.

de algemene voorwaarden van d&g staan trouwens https://elitexhousingsystems.nl/wp-content/uploads/2022/07/algemene-voorwaarden-1.pdf" target="_blank">hier. ze zijn voor zover ik kan zien helaas niet aangesloten bij een branchevereniging.

sterkte en succes!