Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
pebk - 01-06-2023 14:56:11
Auto & Vervoer

Vliegtickets amerika overstap

Hoe kunt u nu bepalen of dit milieutechnisch niet correct is? u legt meer afstand af en het kost u meer tijd. maar als men (gechargeerd) speciaal voor u een vliegtuig moet laten vliegen of er gaat al een vliegtuig vanuit dusseldorf dat nog vele extra stoelen over heeft, dan kan het best milieutechnisch gunstiger zijn om via dusseldorf te vliegen. misschien zou u naar dusseldorf kunnen gaan met de trein, dat zou ook kunnen schelen.

daarnaast wordt de prijs van een ticket door vele factoren bepaald, die per maatschappij anders zijn. de kosten voor een maatschappij om een klein vliegtuigje (city hopper) van schiphol te laten vertrekken kan wel eens veel lager liggen dan de kosten voor een 747 of a380. het is niet alleen de afstand die telt.