Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

atlas1302
atlas1302 - 03-06-2023 00:42:45
Huishouden & Energie

Geen gespecificeerde offerte kunstof kozijnen

Ik gaf ook altijd een gespecificeerde offerte aan mijn klanten, toen ik in de tuinaanleg/architectuur zat. geen kozijnen maar plantjes, boompjes, straatwerk, zand..etc. op die manier heeft de klant een aardige indruk, in uw geval kozijnen, hoe de taart is verdeeld en opgebouwd.

ik vind het in ieder geval een normale zaak dat een offerte zo transparant mogelijk is, ook voor de ondernemer zelf natuurlijk! het kan een hele hoop gezeik en verwarring uitsluiten na de klus.

welke kozijnen (merk) zijn het eigenlijk? wat zijn de garantie voorwaarden?

ik zou ook graag hier kunstofkozijnen zien, denk dat het een gat in de markt is..momenteel hebben de chinezen de markt in handen met alluminium. er wordt haast geen houten deur meer gemaakt, simpelweg omdat het veel te duur is geworden. dus @sira, begin er maar aan!