Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sira
sira - 08-06-2023 21:05:51
Vrije tijd & Tuin

Verkoop puppy wordt door verkoper geannuleerd

Nee, u kunt de verkoper niet dwingen, maar zou u dat willen? het is de verkoper zijn goed recht om te bepalen naar wie de pup gaat. waarschijnlijk wil hij problemen in de toekomst voorkomen en cancelt nu liever.
zou ik een nest pups hebben, gaan ze ook niet met iedereen mee, want dat bepaal ik.

uw dochtertje is 9 jaar, maar je neemt een hond in huis voor het gezin en niet voor uw dochtertje alleen. dit zal inderdaad best een teleurstelling voor haar zijn, maar ze zal in haar leven nog met vele andere grote en kleine teleurstellingen te maken gaan krijgen.

ik weet niet of u vaker honden heeft gehad, maar bezint eer gij begint. het gaat niet alleen om alle (on)kosten, maar nu bent u vrij te gaan en te staan waar u wilt en met een hond heeft u verplichtingen en ik weet waar ik over praat (met een hond en een kat (en tot eind vorig 2 geiten) kun je niet zonder meer op vakantie en voor ieder dagje weg moet je een horloge bij je hebben.