Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

agapon1951
agapon1951 - 09-06-2023 14:46:09
Vrije tijd & Tuin

Overlast van kinderen die pas om 21:30u naar bed gaan

Het gillen van kinderen, luidruchtig zijn heeft te maken met natuurlijk gedrag. zij leren, net als jonge aapjes, waar hun onderlinge plaatst is in de pikorde, waar iedereen aan onderhevig is. in feite dus niets vreemds aan. echter de bovenaan de pikorde staan in gezinnen de ouders die corrigerende behoren op te treden, als dit tot overlast gaat komen. als het te ver gaat is ook in de natuur een corrigerende tik het effect. meestijds ook effectief. dit ontbreekt eraan, het overwicht. blijven op de plaats waar ze behoren te zijn m.a.w. jeugd en gezin tevens kinderbescherming hebben in de afgelopen jaren (30) in feite totaal geen verbeteringen in gebracht v.w.b. de opvang van ontspoorde kinderen of gezinsbegeleiding. bij supporters en het onnodige geweld op straat is duidelijk te zien waar de corrigerende handelingen blijven.......die worden nl maar sumier gegeven en dan nog te zacht handhaving in feite neits voorstelt.  
probeer met de wijkagent een uitweg te vinden via buurtbemiddeling samen met hen in gesprek te gaan. huisideren het houden ervan is ook aan regels gebonden en kunnen bij niet in staat zijn deze te verzorgen en aandacht te geven, ook uit huis geplaatst worden als de politie (voor zoveelste keer) niet reageeerd, via de dierenbescherming.