Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

1paul
1paul - 09-06-2023 16:33:37
Geldzaken & Recht

Moet ik een expert van de tegenpartij toelaten tot mijn woning?

U hoeft deze expert niet perse toe te laten, wel kunt u van te voren vragen welke bedoeling zijn bezoek heeft en waar deze naar wil kijken en aan de hand van het antwoord kunt u dan beslissen om deze wel of niet toegang te geven tot uw pand.

ik zou persoonlijk eerst de buur maar eens wijzen op het riool wat open en bloot rioolwater loost in de tuin en dat ze dit eerst maar eens aanpakt en wijs haar er bovendien op dat u hier ook last van heeft en dat dit bovendien gewoonweg verboden is, men mag in nederland een riool niet zomaar in de tuin laten lozen!!!!
niet echt bevordelijk voor de gezondheid van mens en dier!!

laat bovenstaande ook aan de expert weten als u deze bericht, meld deze ook dat deze eerst maar eens bij de buur moet gaan onderzoeken naar mogelijke oorzaken zoals, ligt er wel een drain op de juiste diepte en zoals eerder gezegd de lozing, daarbij kunt u ook wijzen op eventueel verborgen gebreken en dat mend aarvoor niet bij u moet zijn maar bij de verkoper, hoe heeft deze de woning verkocht, welke belofte's zijn er gedaan, wat is er gemeld bij de verkoop enz enz, zoek dit zelf ook op op internet eventueel en vraag dit anders na bij de verkopende makelaar!!!!

wijs overigens de claim af in dit schrijven, wel is het wijs om zelf een deskundige te laten onderzoeken bij uzelf wat eventueel te nemen stappen zijn, afwachten zou ik het zeer niet maar maak ook niet al te veel kosten van te voren, wacht even af wat u terug hoort op uw vragen en opmerkingen en doe ook alvast navraag bij de gemeente wat wel en niet is toegestaan in deze woningen, leg daar de situatie uit nadat u uw vragen hebt gesteld