Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Gr
Grunn1 - 10-06-2023 09:39:21
Huishouden & Energie

Rechten verbouwing (vertraging) huurhuis icm zwangerschap

mijn dochter en schoonzoon woont in een huur flat (sociale huur woning verhuurd door kleurijk wonen) met 3 verdiepingen op de hoogste verdieping, zonder lift. niet de meest ideale plek om zwanger te worden, maar met de huidige huis situatie en financiƫle mogelijkheden



irrelevant voor de verbouwing en de vraag want ze wonen daar nu eenmaal en hebben zelf besloten zwanger te worden terwijl ze daar wonen.
er wordt zo te lezen noodzakelijk groot onderhoud uitgevoerd en geen complete renovatie. je kan niet verwachten dat een wbv rekening kan houden met individuele gezinnen als ze meerdere woningen tegelijk onderhouden. ze geven keurig van tevoren aan wat de planning is en ja in de huidige tijd met personeelsgebrek en verhoogde kosten en materialen die vaak moeilijker te verkrijgen zijn kan het later worden.
ik zie trouwens niet in waarom een kinderkamer niet klaar gemaakt zou kunnen worden als ze met de badkamer of het dak bezig zijn en de ramen vervangen gaat echt geen weken duren.
ze kunnen zich beter druk maken om echte problemen inplaats van zoiets ook niet echt goed als je zwanger bent.