Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

1paul
1paul - 13-06-2023 17:00:27
Geldzaken & Recht

Aanvechten levenstestament

schakel advocaat in en die zal alles doen voor u en het familielid!!!!


 


doe een melding bij het genootschap van notarissen van deze constructie, die kan verder uitzoeken of men dit meer gedaan heeft....

eerste stap zou trouwens kunnen zijn om bewindvoering aan te vragen voor dit familielid al moet je dan wel goede argumenten hebben zoals dat deze handelingsonbekwaam is en was ten tijde opstellen levenstestament, dit kun je overigens zelf regelen via de kantonrechter en ja, dat kan bij leven van degeen waar het om gaat.

anders als dat hierboven staat, er kan wel degelijk het een en ander nu al in gang gezet worden al zul je wel goed beslagen ten ijs moeten komen, persoonlijk raad ik dan ook altijd een hele goed advocaat nemen aan!!!!

https://www.infotaris.nl/blogs/levenstestament-aanvechten/#:~:text=een%20levenstestament%20aanvechten%20bij%20de,er%20niet%20zomaar%20in%20mee." target="_blank">https://www.infotaris.nl/blogs/levenstestament-aanvechten/#:~:text=een%20levenstestament%20aanvechten%20bij%20de,er%20niet%20zomaar%20in%20mee.