Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

atlas1302
atlas1302 - 14-06-2023 11:13:41
Geldzaken & Recht

Extra vergoeding schadeclaim

Het is mij nu echt duidelijk wat het addertje onder het gras is, en waarom abnamro de claim niet uitbetaald.

claimservice betaalt de 175 euro niet meer uit, omdat ik een voorstel gekregen heb van de abnamro. om die compensatie vergoeding moet je wel een nederlands bankrekening hebben op eigen naam, en moet tenminste nog 2 maanden geldig zijn. ook een copy betaalpas willen ze graag zien. maar in 2016 hebben ze mijn rekening opgeheven omdat buitenlanders niet meer welkom zijn, witwas praktijken en duur te monitoren.

nu vraagt de abnamro aan die buitenlander, geef even een nederlands rekening nummer. maar dat is onmogelijk natuurlijk want nederlandse banken (allemaal) weigeren buitenlanders buiten de eu, en die niet meer wonen in nederland. de bank weet dat ook natuurlijk, ze hebben mijn adres.

ik heb dus een betaling voorstel, ik heb dat voorstel ook schriftelijk ondertekend en met mijn eigen bankrekening nummer terug gestuurd. als de bank nu weigert om het geld over te maken, blijf ik er dan wel recht op houden?