Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 14-06-2023 14:00:57
Geldzaken & Recht

Nieuwe verpakkingsbelasting zonder optie achteraf berekenen, mag dat?

het originele topic klopt niet blijkt nu. u besteld iets bij too good to go met daarbij de vermelding dat ter plekke betaald moet worden voor de bakjes waarin het klaar ligt. dus geen verpakkingsbelasting, u betaald voor de bakjes. dat mag gewoon, het is bij u bekend en onderdeel van de overeenkomst. u hebt het gelezen en u hebt het geaccepteerd.
nu zoekt u een reden om er toch onderuit te komen. met de gedachte dat alles in 1 keer betaald zou moeten worden, wat dus niet hoeft. met een wet die nog moet ingaan en hier buiten staat.



als de verkoop in de app in gaat is niet bekend wat er later die dag over is, van te voren is dus niet bekend hoeveel bakken er klaar staan. dus ter plekke weet je hoeveel het is en betaal je daarvoor. volledig volgens overeenkomst.