Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

in
intel08 - 16-06-2023 10:56:28
Winkels & Webshops

Prijskaartje is goedkoper

Dit is normaal en gebruikelijk, dat zit namelijk zo:

only & sons is de leverancier van het product, en verkoopt via bol.com dat als verkooplatform dient.

het overhemd kost 29,99 euro bij only & sons. als u het direct via die webshop besteld, betaalt u nog verzendkosten. dus dan wordt het 29,99 euro voor het overhemd plus 4,99 verzendkosten, maakt samen 34,98 euro. bol.com biedt echter "gratis" verzenden aan bij een bedrag boven de 20 euro en vragen dit ook van leveranciers die bol.com als verkoopplatform gebruiken. wat doet de leverancier om dit te omzeilen? die berekent de verzendkosten door in de verkoopprijs waardoor het product "gratis" wordt verzonden volgens de richtlijnen van bol.com maar zij geen verlies maken omdat ze het toch aan de klant doorberekenen. u betaalt de prijs die wordt aangegeven bij bestelling. u gaat daarmee akkoord door op de bestel knop te drukken. het is een illusie om te denken dat verzending "gratis" is. dit kost altijd geld, alleen soms wordt het aan u doorberrekend en soms neemt de verkoper dit voor zijn rekening. 

mag dit? ja. bent u het er niet mee eens? u kunt altijd weer retourneren. als u via de leverancier zelf bestelt bent u echter niet goedkoper uit. wilt u verzendkosten helemaal vermijden, dan kunt u beter de fysieke winkel opzoeken.