Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

atlas1302
atlas1302 - 16-06-2023 19:14:25
Geldzaken & Recht

Aanvechten levenstestament

Om even duidelijk te stellen wat een levenstestament is: in uw levenstestament wijst u een vertrouwenspersoon aan die namens u mag handelen. dat kan één persoon zijn die alles regelt, of u splitst de taken naar iemand voor financiële zaken en een ander voor medisch/persoonlijke.

dat is dus gebeurd door een notaris!

maar wie is ts dan, hoe staat hij/zij in dit verhaal dan? er wordt gesproken over een familielid, dat kunnen er heel veel zijn toch? en die leven nog allemaal, en die zouden kunnen gaan schenken zodat er 0,0 in het potje achter blijft van een familielid.

maar dat is nog niet gebeurd, ts denkt dat het zomaar kan gebeuren. er valt niks aan te vechten op dit moment, er is nog niks gebeurd toch? er moet altijd iets concreet zijn, ik weet het ...je bent dan te laat. maar zo werkt het gewoon.

ik denk dat ik morgen zeker miljonair ben, maar dan kijk ik naar mijn bankrekening en ik sta nog steeds in het rood. ik bedoel maar.