Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

CCK
CCK - 16-06-2023 21:12:01
Huishouden & Energie

Geen gespecificeerde offerte kunstof kozijnen

We zijn ondertussen 2 weken verder en wil iedereen nogmaals bedanken voor het meedenken. 
 
nu terugkijkend op het gesprek met dit bedrijf, hadden we er gewoon geen goed gevoel meer bij. normaal zou je rond de tafel gaan zitten, je wensen bespreken en daarna een offerte krijgen. een offerte waar ook goed terug te vinden is wat je voor het bedrag allemaal krijgt.
 
in eerste instantie vond ik dat alles tekstueel in de offerte stond, maar nu achteraf was het teveel standaard tekst zonder duidelijk wat er precies bij de prijs in zat. ze vertelden ook dat ze de offerte "even snel de avond ervoor hadden gemaakt" en bij een vraag van ons konden ze niet aangeven in de offerte dat het erbij zat maar moesten we op hun vertrouwen dat het erbij zat.
 
tevens werd er niet besproken wat we echt wilden, maar kregen we een uur lang te horen over hun kozijnen, waar het uit bestond en waar ze het inkochten. 
 
we weten dat ze meerdere huizen bij ons in de buurt hebben gedaan (met allemaal dezelfde afmetingen), dus kregen het gevoel dat het een kopieer/plak verhaal was.
 
we zijn toen naar huis gegaan met toch wel een lijstje dat we anders wilden, maar na een paar dagen toch besloten om er niet verder mee te gaan.
 
vandaag bij een andere, ook groot, bedrijf geweest en dit voelde veel beter. minder verkooppraatjes, maar een eerlijk advies over wat wel/niet doen van iemand die zelf ook met de kozijnen werkt.
 
incl. al onze wensen erbij zijn we nu 7.000 euro goedkoper uit. dus we zijn helemaal blij.
 
en ja.. nu weer een offerte gekregen met alleen een totaalprijs haha. maar dankzij jullie weet ik nu dat dit prima is. en daarnaast een zeer uitgebreide offerte waar alles in staat wat we besproken hebben.
 
bedankt allemaal!