Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

1paul
1paul - 22-06-2023 11:21:53
Geldzaken & Recht

Waterschade door brok beton in het riool.

In principe is de opdrachtgever van deze verbouwing de aangewezen persoon om aan te spreken zoals je al gedaan hebt, afspraak van verzekeraars onderling is dat je dan zelf de inboedel verzekeraar inschakelt en deze handelt dan de zaak af.

nu is het zo dat men gaat kijken, zoals je zelf ook al terecht stelt, hoeveel de schade is die is aangericht en daarbij gaat men altijd uit van de leeftijd van de beschadigde artikelen, zijn deze eigenlijk al afgeschreven krijg je nog een bepaald percentage maar nooit de nieuwwaarde, zijn de artikelen nagel nieuw, dan weer wel.

men kijkt dus eigenlijjk, net als bij een auto die schade heeft, naar de dagwaarde en dat is wat je vergoed gaat krijgen en meer niet.

op zich is dit ook terecht want dat is ook de schade die je hebt geleden tenslotte!!