Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mo
mof - 26-06-2023 11:54:24
Geldzaken & Recht

Pakket wordt niet geleverd door postnl

U kunt niets eisen van postnl. postnl heeft geen overeenkomst met u. de kopersbescherming is een service van marktplaats. daarvoor moet u moet bij marktplaats zijn.  u heeft te lang gewacht met de kopersbescherming in te schakelen. u had dit ook zelf kunnen doen door op dag 6 deze service te activeren. u bent zelf te laat geweest daarmee. had postnl het pakket alsnog geleverd dan had u nog steeds achteraf kunnen betalen.

als het pakket niet met verzekerde verzending (tot 500 € verzekerd) of aangetekende post (tot 50 € verzekerd) is verstuurd dan hoeft de afzender ook niets van postnl te verwachten. de afzender heeft namelijk een overeenkomst met postnl dus die kan het verzekerde bedrag opeisen. u niet.