Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

1paul
1paul - 26-06-2023 16:20:28
Huishouden & Energie

Overlast jarenlange verbouwing: fatsoensnorm


als de schutting aantoonbaar is verrot door het handelen van de buurman dan kun je eisen dat deze gerepareerd word of vergoed.

ramen in de schuur had je zelf moeten voorzien van blindering, dit mag nu eenmaal niet op de erfgrens met uitkijk op perceel van de buren.

verder raad ik je aan een dossier aan te leggen en iedere keer weer te klagen bij de buren maar ook melden bij de politie en bij de gemeente, er is namelijk ook nog zoiets als woongenot en als ik het zo lees is die ernstig aangetast in deze situatie, uiteraard is het niet de bedoeling dat uw spullen steeds onder de stof zitten welk veroorzaakt is door de buren, zeker niet als men dit ook op een andere plek kan doen!

leesvoer, langdurige overlast hoeft men niet te accepteren, via de rechter kun je eventueel een regeling omtrent gedrag afspreken!!


 


https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/leefbaarheid/vraag-en-antwoord/wat-moet-ik-doen-bij-burenoverlast" target="_blank">https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/leefbaarheid/vraag-en-antwoord/wat-moet-ik-doen-bij-burenoverlast