Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Gr
Grunn1 - 29-06-2023 18:57:41
Voeding & Gezondheid

Smaakt nergens naar

Is een probleem met al het fruit tegenwoordig. onrijp geplukt dan de koeling in tot bijna vriezen aan toe. dan naar de winkel waar je heel veel moet betalen voor onrijp fruit zonder enige smaak en zodra je het thuis hebt is het direct "rijp" en een dag later begint het te rotten.

aardbeien zijn nog smaakloos omdat het een te koud voorjaar is geweest met te weinig zon dus in nederland geteelde aardbeien smaken nog niet.
gelukkig hebben wij hier nog een teeler die alleen rijpe aardbeien verkoopt aan de supermarkt en zijn goede naam hoog blijft houden door niet toe te geven om ze eerder te plukken. ze zijn al eens gestopt met het leveren aan jumbo omdat die vond dat ze te rijp waren nou wat een klachten kreeg de jumbo dus zijn ze overstag gegaan. meinardi aardbeien uit noordbroek de lekkerste aardbeien ooit gehad, oeps maak ik toch zomaar reclame.