Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 03-07-2023 13:17:39
Auto & Vervoer

Is een pasfoto geldklopperij?

hoe lachwekkend, pasfoto's laten maken bij cartridgedepot en geen garantie hebben dat dit de juiste foto's zijn voor een officieel document. en dan zelf niet doorhebben waarom de juiste fotografen met garantie 5 euro meer vragen. 


wel denken dat je gratis een automaat kan neerzetten en dat je 1 euro mag betalen voor de slijtage aan het krukje en het gordijntje. dan krijg je uiteraard wel de juiste maat foto, maar zal je net zien dat je zelf verkeerd zit.

pasfoto's maken is een klusje van 5 minuten en kost €15,-. ex btw is dat €12,39. de fotograaf wil inkomen hebben, moet huur betalen, gas/water/licht en het apparaat is ooit gekocht. wat zou een reeele prijs zijn waarbij je officiële pasfoto's mag ontvangen?