Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 05-07-2023 12:15:28
Winkels & Webshops

Zijn er meer mensen die slechte ervaringen hebben met on that ass

Hallo jan dolstra , 

hoe werkt de gratis proefperiode?

de gratis proefperiode geldt voor nieuwe registraties en geldt niet voor extra memberships of socks memberships. 

wij zijn zo overtuigd van on that ass, dat we een gratis boxershort met een vrijblijvende proefperiode van 10 dagen bieden. er wordt geen geld van je rekening afgeschreven binnen de proefperiode van 10 dagen.


kies je gratis boxershort en ontvang deze binnen 4 werkdagen in de bus. na deze 4 dagen kun je eventueel wijzigingen aanbrengen, zoals de maat, het adres of de status van jouw membership.

je hebt genoeg tijd om de boxershort vrijblijvend uit te proberen. besluit je niet mee te blijven doen? je kunt in de resterende 6 dagen jouw membership per direct https://onthatass.com/faq/pauzeren-opzeggen#hoe-kan-ik-opzeggen" target="_blank">opzeggen, zonder verplichtingen. doe je niets, dan start jouw maandelijkse membership. gefeliciteerd!


in een extra of actief membership heb je geen proefperiode. dit geldt ook voor een socks membership. deze memberships zijn meteen actief. hierbij hanteren we altijd een https://onthatass.com/faq/pauzeren-opzeggen#hebben-jullie-een-opzegtermijn" target="_blank">opzegtermijn.


bij het verifiëren van je betaalgegevens ga je akkoord met de maandelijkse incasso. er wordt geen geld afgeschreven in de proefperiode. we schrijven na de proefperiode elke maand af rond de 23e en we leveren de maand daarop, tussen de 17e en 23e jouw pakketjes.  


hebben jullie een opzegtermijn?

wanneer je je voor het eerst aanmeldt bij on that ass, bieden we voor het boxershort membership een gratis 10-dagen https://onthatass.com/faq/hoe-werkt-het#hoe-werkt-de-gratis-proefperiode" target="_blank">proefperiode aan. jouw proefperiode start direct na aanmelding. de de gratis boxershort ontvang je binnen 4 werkdagen. 

als je niet wilt dat je proefperiode overgaat in een actief membership, dan kan je in de resterende 6 dagen van jouw proefperiode per direct opzeggen.

na de proefperiode en in een actief of extra membership hanteren we een opzegtermijn. betalingen zijn rond de 23e. als je opzegt voor de 19e, betaal je nog één keer, die maand. wanneer je opzegt tussen de 19e en de laatste dag van de maand, dan betaal je nog twee keer. een keer die maand en een keer de maand daarop. 

tijdens het https://onthatass.com/faq/pauzeren-opzeggen" target="_blank">opzeggen van jouw membership selecteer je de maand waarin de laatste betaling plaatsvindt. hierbij wordt de eerst mogelijke opzegmaand getoond, volgens de opzegtermijn. de bijbehorende levering ontvang je nog de maand daarop, tussen de 17e en de 23e. je keuze wordt bevestigd. de opzegtermijn geeft je een betaalverplichting.


houd er rekening mee dat als je meerdere memberships wil opzeggen in jouw account, dat je deze los van elkaar opzegt.