Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Mabelle
Mabelle - 08-07-2023 21:58:19
Geldzaken & Recht

Ing bank; irritant meldingen tijdslimiet bereikt

Nee, die meldingen kun je niet uitschakelen of aanpassen. het is een veiligheidsmaatregel. ing bellen heeft dus geen enkele zin. je zult je tempo wat moeten verhogen om er niet iedere keer uitgegooid te worden.

ik heb zelf die melding nog nooit gezien, dus ik heb geen idee sinds wanneer er een tijdslimiet op zit. ik lees wel dit:

tijdslimiet en ondersteuning
voor mensen met een lichamelijke beperking en mensen die moeite hebben met de nederlandse taal is de tijd die beschikbaar is om een handeling te voltooien vaak te kort. zij redden het meestal niet binnen de tijdslimiet en moeten dan helemaal opnieuw beginnen. 
bron: https://www.computable.nl/artikel/nieuws/fintech/7466082/250449/digi-slag-banken-zet-400000-volwassenen-buitenspel.html" target="_blank">https://www.computable.nl/artikel/nieuws/fintech/7466082/250449/digi-slag-banken-zet-400000-volwassenen-buitenspel.html