Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ge
gebetenhond - 09-07-2023 14:31:44
Winkels & Webshops

Zelfscan controle

volgens mij voert ah de controles bij de zelfscan cassa's op. ik ben nu drie maal achterelkaar gecontroleerd. ze zouden dit moeten kunnen zien bij ah want ik scan ook elke keer mijn bonuskaart. ik vraag me dus af waar de "random" controle bij de zelfscan kassa op slaat. klaarblijkelijk hebben ze de pik op me. omdat ik me elke keer ongemakkelijk bij voel ga ik in het vervolg maar weer naar de "ouderwedse" kassa. hoef ik ook maar 1 keer mijn tas netjes in te pakken.


 


oh ja en dan nog iets. ik had bij de flesseninname iemand voor met met een pasticzak vol met blikjes. ze had gisteravond een feestje gehad. ik had maar 1 pastic flesje. was dus twee maal balen dit keer bij ah.