Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Roli56
Roli56 - 10-07-2023 12:26:03
Elektronica & TV

Dab+ radio

Het is puur een kwestie van je (antenne-) ontvangst. ik gebruik al sinds het prille begin van dab+ enkele ontvangers in huis en in de auto, met veel plezier. als je een sprietantenne aan de achterzijde van je radio hebt, is het makkelijk. in dat geval de radio laten scannen naar de zenders waarbij je de sprietantenne eventueel iets kan draaien in een hoek, maar meestal is recht omhoog het beste.

heb je een ontvanger waarbij een externe aantenne moet worden aangesloten (zoals een draadantenne), en het werkt niet goed, dan heb je een probleem en zou je bij een speciaalzaak kunnen informeren naar een buitenantenne.

nog een tip: als er ook internetradio op zit, dan deze gewoon gebruiken. werkt altijd mits je een goede wifi- of lan verbinding hebt. qua geluid hoor je geen verschil.
succes!