Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Thecla58
Thecla58 - 11-07-2023 10:12:30
Geldzaken & Recht

Klacht over youfone

@m2022

hier de beloofde uitleg.

mijin situatie hier in mijn appartement is als volgt;

bij het raam in aan de voorkant komt de kabel mijn huis binnen. daar is een wantcontactdoos geplaatst. zo'n ouderwetse. daarin zit een splitter met een aansluiting voor tv (coax 2x uitgang) en een aansluiting voor data met uiteraard een datakabel naar mijn ziggo connect box.

tot een paar dagen geleden zaten er twee coaxkabels in de splitter. een kabel ging naar de media box in de woonkamer en eentje gaat (nog) naar de bix in de slaapkamer.
vanaf afgelopen vrijdag heb ik in de woonkamer een mini media box en die heb ik, via mijn wifi (6 ghz) aangesloten op mijn modem en verbonden met de hdmikabel met de tv.
naar de mediabox in de slaapkamer loopt nu nog een coaxkabel maar ook die media box gaat vervangen worden door een mini media box. er heeft bij mij nooit een utp-kabel tussen mijn modem en mijn tv gezeten. die zijn altijd verbonden geweest met ciaxkabels.

ik kan me voorstellen, maar ik weet jouw situatie niet, dat je het eens kunt proberen om je tv rechtstreeks met een coaxkabel op je tv aan te sluiten en dat vanaf het punt waar je aansluiting voor tv je huis binnen komt.

misschien heb je hier iets aan... maar dit is hoe het voor mij werkt. kan zijn dat youfone net iets anders is dan ziggo. ben benieuwd of het werkt en laat je het even weten de ja of de nee?

tot slot als je coaxkabels koopt of hebt, gebruik dan de dikste kabel want die is beter dan de dunnere. ik had eerst dunnere kabels en toen werkten deze niet om de afstand tussen contactdoos en tv te groot >10 m was.

foto is van mijn wandcontactdoos.