Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Thecla58
Thecla58 - 14-07-2023 14:46:50
Garantie & Verzekeringen

Steiger gebouwd vlak voor zomervakantie.

Ik denk, @ga, dat de ladders bij einde werktijd keurig net opgetrokken worden en de losse ladder van je tweede foto meegenomen wordt. vorig jaar zomer stond mijn appartementengebouw aan de voor- en achterkant in de steigers. er zijn in de maand veel mensen weggeweest maar er is niets gebeurd.

bekijk het hebben van de steiger positief... je kunt nu even je ramen wassen aan de buitenkant. ik heb dat gedaan, want helaas worden bij ons appartementengebouw de ramen niet gewassen.

de wbv is, in eerste instantie, niet verantwoordelijk voor een inbraak. in eerste instantie doe je een beroep, als er al ingebroken wordt, op je eigen verzekering. doe aangifte bij de politie en geef aan dat er steigers stonden ten tijde van de inbraak. als het goed is vergoedt jouw verzekering jouw schade als die er is en dan gaan zij de schade claimen bij de verzekeraar van de wbv.
zo gaat dat in zijn werk is mijn ervaring. heb dat tot twee keer toe meegemaakt met waterschade beneden in mijn berging.