Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Janzegt
Janzegt - 16-07-2023 22:22:01
Winkels & Webshops

Zalando wil betaling 2,5 jaar na aankoop?

@mahadma, uw suggestie dat de factuur niet betaald hoeft te worden vanwege verjaaring lijkt me niet correct. want dat zou betekenen dat als ik een rekening niet betaal, deze automatisch na 2 jaar zou verjaren. verjaren van een factuur gaat er over het feit dat de factuur voor een artikel, pas 2 jaar na levering wordt gestuurd. wetende hoe zalando werkt, neem ik aan dat de factuur gestuurd is naar ts, binnen enkele dagen na bestelling. dus dan blijft er een betaalverplichting ook na 2 jaar

@laurard, als u denkt dat u wel betaald heeft, dan zou ik er veel moeite insteken om uit te zoeken of dat ook werkelijk het geval is. dus probeer de bank afschriften te krijgen van uw vorige creditcard. als zalando het incassotraject ingaat en het blijkt uiteindelijk dat er niet betaald is, dan gaat de rekening behoorlijk oplopen. maar houdt u zelf niet bij of een bestelling betaald wordt ja dan nee? ik vind eur 250 veel geld en dan wil ik zeker weten dat  het betaald is.