Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 17-07-2023 08:13:31
Winkels & Webshops

Zalando wil betaling 2,5 jaar na aankoop?

Ergens van uit gaan heeft nog nooit iemand vrij gesproken. u hebt een behoorlijke bestelling gedaan waarbij het mij vreemd lijkt dat het niet zou opvallen als dat bedrag niet afgeschreven zou zijn. en als u dat gezien had zijn er 2 opties. doen alsof uw neus bloed en voor meer kosten komen staan of netjes melden. u weet welke keuze u toen gemaakt heeft. tenzij u nooit de afboekingen controleerde, maar dat is ook enkel u aan te rekenen.

de bal ligt nu bij u. u moet aantonen dat er betaald is. wat staat er in de persoonlijke omgeving van zalando? staan daar nog facturen open? en anders zit er inderdaad niets anders op dan afschriften opvragen.
niets doen, een incassobureau aan de broek krijgen, daarna een deurwaarder en naar de rechter gaan gaat zonder bewijs van uw kant heel veel geld kosten.