Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kr
krbb66 - 18-07-2023 22:03:54
Winkels & Webshops

Abonnement opzeggen wegens verhuizing naar het buitenland

Beste mensen, het gaat om een simpel kapperscontractje.... nogal een verschil met serieuze zaken zoals een arbeidscontract met andere rechten en plichten ..alsof de kapper failliet gaat of ernstige schade lijdt door een contract opzegging... te gek voor woorden, je kunt zoveel voorwaarden verzinnen als je kunt bedenken, dat wil nog niet zeggen dat het redelijk en toepasselijk is in alle gevallen , de voorwaarden van de kapper zijn slecht en onvolledig te noemen daar er geen enkele gangbare onrtbindende voorwaarden in staan, deze houding van de kapper staat in geen enkele verhouding tot de geldige en aanneembare reden voor opzegging , nml vertrek uit nl
het gaat niet om de abonnements kosten , maar de houding en onredelijkheid van de kapper in deze, typisch nederlandse bekrompenheid, een van de redenen waarom we weg gaan... alles moet, en niets mag... hokjes mentalitiet ten top !