Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ennoborg
ennoborg - 19-07-2023 15:38:19
Computers & Telefonie

Ongewenste mail

Ik weet niet waarom hotmail dat blokkeren niet mogelijk maakt, maar het heeft meestal weinig zin, omdat deze spammers steeds een ander afzenderadres gebruiken, met veel nummers erin. en omdat ze ook allemaal in het buitenland zitten, kan de nederlandse overheid ze niet snel aanpakken, zoals dat wel kan voor spam die vanuit nederland wordt verzonden.

gmail vist de meeste er wel uit, bij mij, en je kan misschien in hotmail ook wel een regel maken die alle berichten met norton in het onderwerp direct al voor je wist. idem met icloud, want daar krijg ik zelf ook veel berichten over, dat mijn icloud-opslag vol is.

kan je ze niet als spam markeren? dan leert hotmail zelf ook welke berichten ongewenst zijn, en dan wordt de filterfunctie ook steeds beter.