Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ronny530 - 19-07-2023 16:01:28
Winkels & Webshops

Abonnement opzeggen wegens verhuizing naar het buitenland

Ik zou willen dat ik beter nieuws voor u had maar helaas vertrek naar het buitenland is geen reden om van het abonnement af te komen.
het zit namelijk zo u, bent beide een leveringsafspraak aan gegeaan, de kapper kan die afspraak nakomen maar u kan zich niet meer aan die afspraak houden omdat u naar het buitenland vertrekt om wat voor een reden dan ook.
u bagatelliseert het probleem dat u heeft want ach zo'n kapper heeft klanten genoeg dus ééntje meer of minder daar ligt de kapper echt niet wakker van.
draai het eens om, de kapper vertrekt naar het buitenland en verteld aan u 'het was leuk voor zolang het duurde maar ik sluit de tent en u kunt naar uw geld fluiten' geheid was u zeer boos geworden maar in feite doet u hetzelfde en wenst ook nog een een deel van de abonnementskosten terug te ontvangen.
wie weet is de kapper genegen om een achterblijvend familielid in uw plaats te knippen en dan kunt u met dat familielid een bedrag overeen komen.