Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

agapon1951
agapon1951 - 21-07-2023 11:52:38
Geldzaken & Recht

Waarom bemoeit de rabobank zich met mijn privestortingen

Deze bank is een onbetrouwbare bank. onlangs opgelicht door dakdekkers en vervolgen aangifte gedaan. doorverwezen naar een intern onderzoek ing en rabo. duidelijk een geval van oplichting en ook bewijsbaar. ook werd er veel te hoge rekeningen in rekening gebracht. er was ook sprake van huisvredebreuk aangezien er met smoesjes naar binnen kwamen. meer meters in rekening werd gebarcht dan werkelijk aanwezig, betaald voor materialen die niet gebruik werden, voor mij is de nok echt te hoog om te controleren, achteraf dus. 
gemanu[puleerd en onder druk gezet. i.p.v. dat rabo het bedrag terug boekt, verder aan mij en de r en b overlaat, stelt zij civiele procedure. deze bank beschermd dus oplichters i.p.v. in te grijpen. politie doet er ook geen moer aan, terwijl alles duidelijk is dat er een diefstal heeft plaats gevonden, huisvrede breuk en niet aan de wettelijk verplichting gedaan is om van te voren te weten wat men krijgt en wat niet. in het kort heet dit dwaling. daar sta je dan met lege handen. rabo zeer bedankt, zijn nu maanden verder en inmiddels een onveilg gevoel opgebouwd. opvallende zaken worden dus niet afgehandeld zo als deze zouden moeten worden afgehandeld nl de gedupeerde helpen en niet laten stikken. indien radar hier iets mee kan ....... neem contact op.   .