Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

atlas1302
atlas1302 - 21-07-2023 15:56:23
Geldzaken & Recht

Waarom bemoeit de rabobank zich met mijn privestortingen

maar als je vaker gaat storten krijg je wel vragen.?

dat is misschien wel de reden waarom die autohandelaar niets stort, en vele anderen toch wel niet. al die vragen die krijgt, wie heeft daar nou zin in.? ik zou er in ieder geval geen zin in hebben om verantwoording af te leggen bij een bank, waarom ik dit..of dat doe.
en een pak papier, nou dat ligt bij mij niet in de weg hoor, en portugal of spanje vraagt echt niets in een bar als je teveel rondjes weggeeft. daarom zit ik daar ook zo graag, gewoon cash betalen. dat is tegenwoordig een grote onderneming in nederland, laten we maar gewoon zeggen een uitdaging om eens flink wat geld over de balk te gooien, omdat je er zin in hebt.

verstoring van de economie, geld moet rollen is het gezegde. en een nederlandse bank, daar sta ik alleen maar in de min. die vind ik dan wel weer leuk om druk uit te oefenen om mijn schadeclaim te incasseren vanwege woekerrente, ook die fijne bank die zo punctueel is.

maar wat gebeurd er, ze betalen niet omdat ik een buitenlandse rekeningnummer opgeven heb, om mijn compensatie te ontvangen. ze doen het niet, ze vertikken het gewoon. iban discriminatie, de nederlandse bank is ermee bezig. je moet er maar zin in hebben met die nederlandse banken, iban discriminatie! ik had daar nooit van gehoord en volgens mij kan dat ook helemaal niet. foei bank!