Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ro
Rooween - 24-07-2023 15:42:55
Vakantie & Reizen

Dagprijs van der valk

hallo, 
ik werk toevallig in een hotel en ik zie in je berichtje terug dat je 6 juli informatie hebt aangevraagd over een kamer prijs voor 22 juli en ook gelijk hebt aangegeven dat het hotel de reservering mag plaatsen voor het aan u voorgestelde bedrag.

mevrouw heeft u de dagprijs gegeven van 6 juli. dat de kamerprijzen wijzigen is normaal en heeft met allerlei factoren te maken. 

als je de goedkopere prijs die je die dag zag staan, wilde hebben moet je idd je reservering annuleren wat tot 2 uur kan op dezelfde dag en dan een nieuwe reservering maken maar dan heeft u kans dat er geen beschikbaarheid meer is in het hotel.

hoe ik het zie is dat van der valk naar waarheid heeft gehandeld maar dat dit meer een vorm is van miscommunicatie vanuit jou kant aangezien ze je wel de optie geven om op dezelfde dag te kunnen annuleren had je er voor kunnen kiezen dit te doen en een nieuwe reservering te plaatsen. 



zo werkt het in alle hotels, dit is volkomen normaal.

hopende genoeg informatie en duidelijkheid te hebben gegeven zodat de volgende hotelovernachting je weet waar je aan moet denken!