Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Re
Reinier182 - 25-07-2023 10:15:32
Computers & Telefonie

Rabobankieren app sinds kort niet meer te installeren op versies ouder dan android versie 10 terwijl de app, indien al geïnstalleerd, nog steeds werkt op bijvoorbeeld versie 8

Zo werkt de digitale wereld. niet te oude besturingssystemen en veel apps verplichten google playstore of appstore op je smartphone zodat zonder er geen gebruik van kan maken al is het besturingssysteem up to date. de digitale wereld verplicht gewoon steeds wat jij moet gebruiken en hoe vaak je moet vernieuwen. noemen we digitale vrijheid in nederland. genoeg hele goede smartphones en tablets weggegooid puur om het software geen ondersteuning meer maar apparaten waren gewoon goed. moderne tijd noemen ze dat en voor zuinige mensen niet te begrijpen maar nodig zeggen ze.