Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 30-07-2023 16:09:28
Winkels & Webshops

47% prijsverschil lidl duitsland en nederland e-bike zündapp trekking z810,

Lidl duitsland levert inderdaad alleen in duitsland. lidl nederland is een andere bv dan de duitse gmbh. over de grens leveren klinkt makkelijk, maar heeft vele haken en ogen. zelf bestel ik regelmatig in duitsland waarna ik extra kan betalen ivm de hogere btw hier en de extra verzendskosten. dat bedrijf heeft geen zusterbedrijf in nederland, dus die sturen gewoon naar hier.
lidl duitsland gaat natuurlijk lidl nederland niet beconcureren. elk land is verantwoordelijk voor zijn eigen inkoop. duitsland is veel groter en heeft meer concurrentie. grotere inkoop wil zeggen lagere prijs. 

kijk eens naar ikea in de grensstreek. zeker in limburg de keuze uit de nederlandse, belgische en duitse variant. dezelfde artikelen tegen verschillende prijzen.