Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sira
sira - 31-07-2023 19:22:51
Elektronica & TV

Hoe lang moet een e reader mee kunnen gaan?

Klopt wel een beetje wat u zegt. ik heb half 2015 de eerste e-reader aangeschaft, ik ben nu aan de 5e bezig (2x een icarus, 2x een autovision en nu de kobo). ik koop meestal de voordeligsten (icarus + autovision waren ca. € 100,- en de kobo € 115,-).

ik maak er nooit zo'n probleem van, want het ligt ook deels aan de gebruiker. ik neem de e-reader overal mee naar toe in de tas, dus hij krijgt ook weleens een stootje, maar daarbij bespaar ik het geld (en de ruimte) van alle boeken voor de e-readers uit.

ik moet er wel bij zeggen dat ik het meest tevreden was met de icarus (bedrijf is gestopt) en de autovision. beide waren/zijn nederlandse bedrijven met een goede service. het enige gemak van de kobo is dat hij wifi heeft en de updates vanzelf gaan, bij de autovision moet je de updates zelf ophalen via de pc, maar voor de rest......