Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Mabelle
Mabelle - 31-07-2023 22:35:45
Elektronica & TV

Hoe lang moet een e reader mee kunnen gaan?

Heb je dit geprobeerd

forceer je ereader om uit te schakelen
als je scherm bevroren is of als je een zwart scherm ziet, houd je de aan / uit-knop 15 seconden ingedrukt. je ereader moet uitschakelen. schakel het weer in en kijk of het probleem is opgelost.

https://help.kobo.com/hc/nl/articles/360017605134-veelvoorkomende-problemen-met-de-kobo-ereader-oplossen#:~:text=als%20je%20scherm%20bevroren%20is,of%20het%20probleem%20is%20opgelost." target="_blank">https://help.kobo.com/hc/nl/articles/360017605134-veelvoorkomende-problemen-met-de-kobo-ereader-oplossen#:~:text=als%20je%20scherm%20bevroren%20is,of%20het%20probleem%20is%20opgelost. 

of dit

het kan nodig zijn een soft reset uit te voeren. hiermee start je als het ware de ereader opnieuw op. steek gedurende een halve minuut een stylus of paperclip in het kleine gaatje (meestal) onderin het apparaat. probeer hierna de ereader weer aan te zetten.

als bovenstaande tips geen effect hebben, dan kan het nodig zijn het apparaat een hard reset te geven. op deze manier zet je het apparaat terug naar de fabriekinstellingen. omdat je al je gegevens zult verliezen is een hard reset is altijd het laatste redmiddel.

https://www.ereaders.nl/kobo_ereader_loopt_vast/" target="_blank">https://www.ereaders.nl/kobo_ereader_loopt_vast/