Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sira
sira - 01-08-2023 18:04:04
Computers & Telefonie

Verschil aanbod e-books kobo en bol

Ik kan het me niet goed meer herinneren, maar ik dacht dat mijn kobo-account automatisch werd gekoppeld aan het bol.com account.

het account van kobo heb ik uitgeschakeld, omdat kobo meteen alle gekochte boeken op de e-reader plaatst.
ik download de boeken liever bij bol download, ik bewaar namelijk al mijn originele gedownloade boeken op een usb-stick. die usb-stick is onderverdeeld in nog niet gelezen boeken, aan het lezen, te lezen boeken en gelezen boeken. de te lezen boeken heb ik vast in een mapje geplaatst, zodat ik snel die boeken op de e-reader kan zetten. ik bepaal zelf in welke volgorde ik de boeken lees, daar bedoel ik mee dat ik veel boeken koop, maar niet alles direct lees. ik maak een keuze uit een hoeveelheid boeken op de usb-stick en die kopieer ik via de laptop naar de e-reader en heb ik die gelezen, gooi ik ze weg op mijn e-reader en de originelen op de usb-stick verplaats ik naar gelezen boeken.
zo voorkom ik het risico dat ik dubbele boeken koop, want ik kan altijd op de usb-stick nakijken welke ik al in mijn bezit heb.

het klinkt misschien allemaal omslachtig, maar het werkt als een tierelier.

het aanbod is hetzelfde, alle papieren of digitale boeken, maar ook de kobo e-reader, komen allemaal uit culemborg, bij het cb (= centraal boekhuis) vandaan.