Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ronny530 - 03-08-2023 11:06:21
Vrije tijd & Tuin

Tuin huurhuis opgeleverd

Geen van beide omdat bij de woning een stuk grond ter beschikking wordt gesteld waar u naar eigen inzicht een tuin van kunt maken.
de vorige huurder kan de tuin zo mooi hebben gemaakt maar zodra die uit de woning vertrekt wordt de tuin ook niet meer bijgehouden en overwoekert al snel met onkruid want dat onkruid stopt niet met groeien en daar kan de vorige huurder niet verantwoordelijk voor gesteld worden.
stel de verhuurder is genegen om het onkruid te verwijderen dan gebeurt dat met grof geschut en blijft er een kale vlakte over waarbij planten e.d. ook uit de grond getrokken worden zeker gezien het regenachtige weertype binnen no time weer vol staat met onkruid.
het lijkt mij net als anderen een goed idee eerst de woning naar uw zin te maken en pas later aan de tuin te gaan beginnen omdat er na het verwijderen van het onkruid best wel een mooi ingerichte tuin met verscheidene bloemen en planten te voorschijn kan komen die nu gezien de overwoekering aan het zicht ontrokken zijn. geen enkele buur zal u het kwalijk nemen dat de tuin er nu zo bij ligt omdat die ook wel weten dat de tuin niet de eerste prioriteit heeft.