Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 10-08-2023 07:40:44
Auto & Vervoer

Ervaring met de rollator ergoprimo.

Hallo janam , 

ervaring van bart .





inmiddels heb ik de ergo primo rollator kunnen proberen (hij was zelfs afgeprijsd tot € 133!! ) en hoewel ik dol ben op koopjes, dit gaat "m voor mij niet worden.

jammer, leek me geweldig! waarom niet? bij lopen liep ik met de achterkant van mijn voeten steeds tegen de achterkant van de rollator aan.

verder vond ik 'm weinig wendbaar, doordat de voorwielen star zijn en de achterwielen draaien. daardoor viel het trippel idee af.

in feite kun je met deze rollator alleen recht door vooruit of rechtdoor achteruit

en dan last but not least: hij is erg groot, ook in opgevouwen toestand, waardoor hij lastig mee te nemen is in een kleine personen auto (zeker als er ook nog een hulphond en gewone rolstoel mee moeten....al met al een teleurstelling in het gebruik (voor mij) dus .

https://archief-forum.msweb.nl/forum/lijf-leden/de-wereld/9743-ergo-primo-rollator-ergo-walker" target="_blank">https://archief-forum.msweb.nl/forum/lijf-leden/de-wereld/9743-ergo-primo-rollator-ergo-walker