Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ronny530 - 11-08-2023 13:54:15
Winkels & Webshops

Waarom is het internet in de ah winkels zo slecht? zowel hun eigen wifi als 4g lijkt geblokkeerd.

Maar een deel van de appie supermarkten zijn in eigendom en de rest zijn in franchise opgenomen waarbij de eigenaar zelf mag beslissen om gratis wifi aan te bieden.
ik kan me er iets bij voorstellen dat zo'n eigenaar er niets voor voelt omdat een supermarkt bedoelt is om boodschappen te doen en niet om gratis te kunnen internetten.
de constructie van het gebouw en de inichting van de supermarkt verstoren het 4g signaal maar als u wel kunt bellen dan zal tenminste 3g data ontvangst mogelijk zijn en kan het ook met de instellingen van uw telefoon van doen hebben want normaliter schakelt de telefoon automatisch naar 3 of 4g over tenzij u expliciet die optie uitschakelt.