Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ronny530 - 13-08-2023 08:16:52
Winkels & Webshops

Onredelijk en onbillijk winkelverbod ah aan hoog bejaarde zonder uitleg

Als er niet bij bent geweest weet u alleen de kant van de man en niet wat er daadwerkelijk heeft plaats gevonden feit is wel dat de manager in het gebeurde een reden tot een winkelverbod heeft gezien.
het gedrag van de man is m.i. ook onacceptabel geweest omdat de medewerkster uit het niets een tik tegen het lichaam kreeg en hoe goed bedoeld ook als zijnde zeer ongewenst ervaren kan worden ookal geeft de medewerkster in een schrikreactie de groeten terug.
ongewenst gedrag zoals het met opzet aanraken van winkelpersoneel leidt tot een winkelverbod en zo'n winkelverbod is niet aan leeftijd gebonden en wordt éénmaal gegeven ook niet meer teruggedraait.
heel spijtig voor die man maar de manager heeft terecht een winkelverbod van een jaar opgelegd want ongewenst gedrag in welke vorm dan ook wordt niet getolereerd.