Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

va
vanlotjegetikt - 14-08-2023 16:37:47
Huishouden & Energie

Ah

Uitleg
smaad&laster als je zomaar iets op het internet achter laat zonder te toetsen of het geschrevene waarover geklaagd/ geschreven wordt wel waar is.

laster is als iemand een leugen verspreidt, terwijl die persoon weet dat het een leugen is. smaad is een vorm van belediging waarbij je opzettelijk iemands goede naam en eer aantast door deze persoon van iets te beschuldigen. bij smaad hoeft er geen sprake te zijn van onwaarheden

discriminatie:
discriminatie is mensen anders behandelen, achterstellen of uitsluiten op basis van (persoonlijke) kenmerken. deze kenmerken worden discriminatiegronden genoemd.


oplichting:
oplichting of fraude is een vorm van bedrog waarbij iemand je misleidt om er zelf financieel beter van te worden. dit kan je boos of verdrietig maken; je vertrouwt misschien niemand meer. slachtoffers van oplichting zijn vaak beschaamd.